Torsdag 20 maj får du senaste nytt om LabOra- och FAS-systemen. Vi presenterar bland annat hur det blir smidigare att redovisa tid, lättare att göra bokningar och dessutom premiärvisas det nya bisättningssystemet. Det bjuds även på gästföreläsare som förklarar hur du använder din mentala processer mer effektivt. Och inte minst, det kostar ingenting att delta!

Arrangör är Vitec Samfundssystem som bildades 2021 efter en sammanslagning av Vitec Agrando och Vitec LJ System. Populära LabOra och FAS finns kvar som tidigare och inga programvaror behöver bytas.

Program

08:30
Inledning
08:50
Tidsredovisning
Nu blir det ännu smidigare att arbeta med tidredovisning. Vi visar vårt system för tidredovisning som fungerar med både FAS Lön och LabOra Lön, samt berättar om vad som är på gång.
09:15
Paus
09:30
Bokningssystemet Medarbetaren
Vi lanserar den nya versionen av Medarbetaren med ett nytt förbättrat utseende som fungerar i alla moderna webbläsare. Den nya versionen innehåller även flera nya funktioner som förenklar ert arbete.
09:50
Elektronisk fakturahantering
Under pandemin har det blivit ännu viktigare att kunna hantera fakturor på distans. Vi visar vårt webbaserade system för att hantera elektronisk attest och kontering av fakturor.
10:15
Paus
10:30
Diariesystemet ACTA
Det ska vara lätt att arkivera snabbt och säkert
10:55
Paus
11:00
Hajja Hjärnfokus
Våra gästföreläsare visar hur du använder hjärnan effektivt så att du orkar hela arbetsdagen. Med hjärnfokus på ett effektivt och hållbart arbetsliv kan du på bästa sätt använda dina mentala processer som att minnas, tänka kreativt, prioritera, fokusera och fatta beslut. När du arbetar med hjärnfokus sparar du också hjärnkraft.
12:00
Lunchpaus
13:00
App för att fotografera gravar
Vi presenterar vår nya app för att fotografera gravar. Appen är integrerade med både FAS Kyrkogård och LabOra Kyrkogård och låter er på ett enkelt sätt fotografera gravar för att dokumentera t.ex. gravsten eller vanvård.
13:20
Bisättning
Vi visar vårt nya webbaserade system Bisättning som hjälper till med säker hantering av kistor och urnor. Systemet är integrerat mot bokningssystem samt FAS Kyrkogård och LabOra Kyrkogård och innehåller smarta funktioner som t.ex. påminnelser när lagstadgad tid närmar sig.
13:40
Kartsystem
Kartsystemen är på väg att bli ännu bättre, vi presenterar våra utvecklingsplaner
14:00
Avslutning
Datum: Torsdag 20 maj
Kostnad: Gratis
Sista anmälningsdag: Tisdag 18 maj

Efter anmälan får du en bekräftelse och länk via mail som gör att du själv kan välja om du vill vara med på hela eller delar av kunddagen.

Anmälan

Kontakta oss

FAS
info@ljsystem.se
046 - 14 84 00

LabOra
laborasupport.se@vitecsoftware.com
08 - 505 219 00